mandag den 28. februar 2011

Inspiration eller ran?

For nogle dage siden, så jeg et billede ovre hos Ann, , som er i gang med en fin indianertrøje til sit barnebarn.
Nu har jeg jo lige været igennem en del af mit enorme garnlager, og straks jeg så Anns billede, kom jeg i tanker om noget garn, jeg har haft liggende i i hvert fald 20 år. Det købte jeg dengang i en garnbutik i Skørping, som skulle lukke. Garnet hedder "Cottolana" og er fra et firma , som hed Johs (hvor oét, er et garnnøgle). Det er 60% bomuld og 40% superwash uld. Lækkert og blødt garn 50g = 150 meter.
Det har altid irriteret mig, når jeg har købt alt for meget forskelligfarvet garn, men når man køber rester vil det jo ofte være sådan, at der kun er lidt af det hele.Desværre er jeg efterhånden ved at være godt træt af at strikke multistribede trøjer.
Nå,men jeg har i alt fald en masse forskellige farver af det garn, og en af farverne genkendte jeg på Anns billede.

Borten finder jeg i Marianne Isagers bog "Inka", resten regner jeg på, men fortsættelse følger.
Altså, hvis der nede i bunden står, at dette er skrevet kl. 23- et eller andet, så er det lyv. Det er skrevet kl 9, mandag morgen!! - Gad vide, hvor man stiller på det ur?

2 kommentarer:

 1. Sikken fin ide. Min er strikket i Gepard Cottonwool, men jeg forstod ikke helt...Vil du strikke den ensfarvet i den orange med en bort eller vil du også strikke stribede ærmer??
  Tillykke med dine nye faste læsere.
  ....og der står kl. 9.15 på den feed-mail, jeg har modtaget. Men gå ind i indstillinger, for der står et eksempel på tidsangivelsen - måden, man skriver den på og tidszonen. Måske er det een af de to.

  SvarSlet
 2. Nej, det bliver ikke den orange. Der er nok af det blå garn til bullen, og så laver jeg stribede ærmer,ligesom du gør.
  Jo tak!! 3 faste læsere, det går fremad, gør det!
  Tak for tids-tippet!

  SvarSlet