søndag den 13. november 2011

Tågesyn.

Eller hvad man skal kalde det, når udsigten over Hobro ser sådan ud.

Inde i tågen, kan man høre svanerne, som nu er ved at ankomme til deres vinterresidens lige her nede i bunden af haven. De er her om vinteren, sommeren tror jeg de tilbringer i Vesterfjord, hvor mulighederne for redebyggeri er større.

Lige hvor vi bor, udmunder Onsild å i Hobro Fjord, og derfor fryser vandet aldrig helt til her.

Desuden er vandet lavt, så svanerne kan nå vegetationen i bunden. Det ser sjovt ud, når de ligger der, de majestætiske svaner, med rumpen i vejret.4 kommentarer:

 1. Hvilket smukt billede!
  Ja, svanerne boede i Vester Fjord før engene ved Fyrkat blev oversvømmet. Nu holder de mest til der. De kommer stadig i perioder i Vester Fjord, men ikke så stabilt, som tidligere, desværre for min sjæls lise :-).

  SvarSlet
 2. Tak Ann!
  Her om vinteren ligger der ca 30-40 svaner lige her neden for haven. Det er smukke fugle at se på, men af og til bliver jeg lidt træt af deres sang - den lyder så klagende.

  SvarSlet
 3. Hej Mona!
  Det gik lige lidt tid, inden det gik op for mig, men..... har kigget lidt rundt i billederne, og jeg kan genkende flere af motiverne. Glæder mig til at følge din blog. Jeg kan fortælle, at vi også helt herude på landet har besøg af mange svaner i tiden. Jeg nyder hver dag at se de flyver i formation, og lander på marken lige ved siden af.

  SvarSlet
 4. Hejsa Fru Søglimt.
  Jo, den er go´nok, og velkommen her på bloggen.

  SvarSlet