søndag den 20. februar 2011

Lille Slyngel.

Jeg er ved at strikke kjole til Telma.Lille Slyngel syntes jeg lige var passende til hende, og det syntes hun også selv. Jeg havde forskellige farver af Geilsk Tynd uld på lageret. Telma valgte det røde garn.
Kjolen er her næsten færdig. Telma var på besøg, og hun prøvede den, desværre fik jeg ret i mine anelser, nemlig at ærmegabene var alt for store.


.
Jeg har nu syet ærmerne mindre, så der på forsiden af kjolen er 6 felter på bærestykket, i stedet for fire.Det var det vi målte os til, da Telma var her. På ryggen er der stadig fire, som i opskriften
I dag skal kjolen prøves på Telma igen, det er jeg spændt på
Jeg har fulgt opskriften, bortset fra længden på kjolen. Da vi prøvede den, syntes vi det blev for langt med de 53 cm, det blev 45cm i stedet.Bortset fra dét med ærmegabene, som jeg er sikker på, vil være et problem for de allerfleste, så synes jeg det er en rigtig sød og vaks model. Når Telma får den kommer der et billede af kjole med indhold.
Ang. foto. Farven passer godt. Jeg har lagt et hvidt lagen under, så kan kameraet bedre finde ud af det med farven. Det har jeg lært ovre hos Ann. Der er meget mere at lære derovre, men jeg tager det i små bidder.

3 kommentarer:

 1. Det er faktisk tydeligt at se på de to kjoler, at der er noget galt med de store armhuller. Den nederste ser helt fin ud i proportionerne.
  Det bliver spændende at se den på.
  Ja, vi skal forhåbentlig inden længe lære mere af det indviklede fototeknik.
  På mit kamera ændres intet ved forskellige baggrunde. Der er tilgengæld en funktion, hvor man kan indstille hvidbalancen mod en helt hvis baggrund. Jeg er dog ikke sikker på, at jeg indstiller det rigtigt alligevel.

  SvarSlet
 2. Det er dejligt, at I gider prøve at få det gjort mere forståeligt. På mit kamera, er der en funktion, som hedder WB, tror jeg det er. Jeg prøver bare videre.

  SvarSlet
 3. Ja, det er den funktion. Så skal man fokusere på noget helt krid-hvidt og gøre noget....trykke på en knap....eller bare tage billedet. Det er der, jeg tror, at jeg ikke har gjort det rigtig.

  SvarSlet