søndag den 13. marts 2011

Mefisto

Vi var på Volden i går aftes!På Volden 28 i Århus ligger Mefisto.


Vi var inviteret til fødselsdagsfest sammen med ungdommen.
Det var lidt mærkeligt, at sidde dér og opdage, at vi så absolut var de ældste i selskabet. Ikke at det gjorde noget, slet ikke.- Vi havde det meget, meget hyggeligt og sjovt - fik grinet og snakket, og følte os i det hele taget rigtig godt tilpas i selskabet. Men vi var de ældste!! -og jeg føler mig slet ikke ret gammel.
Det er altså meget forvirrende, sådan at være hverken/eller - både/og!!

Vi fik en dejlig fiskemenú, med udvalgte vine til.
Vi tog toget hjem til Hobro ved midnatstid. - Dejligt at bo i en stationsby!
De helt unge!- fortsatte ude i byen det halve af natten, tror jeg. De havde lejet hotelværelser i byen, så de ikke skulle til at køre hjem.

4 kommentarer:

 1. Ja, jeg synes også, at alderstanker begynder at komme ind hyppigere og hyppigere, og jeg bliver stadig overrasket, når jeg ser mig i spejlet, for på mærkelig magisk vis, ser jeg hver gang en lidt ældre kvinde i spejlet, men jeg er jo kun 25!???

  SvarSlet
 2. Ja, jeg bliver nogen gange helt forskrækket når jeg møder hende i spejlet.Jeg anede ikke, at de gamle havde det sådan !!!

  SvarSlet
 3. Heldigvis er der ingen andre, der egentlig lægger mærke til ens alder, hvis man altså holder sig ung af sind.....og de rynker, man får, fordi man har grinet meget gennem livet, det er de bedste rynker, der findes :-D
  Kh Karen

  SvarSlet
 4. Du har så meget ret Karen!!

  SvarSlet