torsdag den 14. april 2011

Kold brumbasse

Ham her fryser!!Det gode er, at så sidder han så stille, at jeg kan få et ordentligt billede - sådan da!
Sidst på dagen i dag, blev der dejligt solskinsvejr, og i haven fandt jeg disse blå anemoner, som ikke har blomstret i min have før.
Det er mig selv, som har sat dem, men det er flere år siden, og jeg havde helt glemt dem.Og nu står de dér og nikker!

7 kommentarer:

 1. Nåhr, hvor er den sød. Så tog du den vel med ind og varmede den?
  Jeg elsker blå anemoner. Jeg fik for mange år siden en af en veninde, som jeg tog med mig ved flere flytninger gennem årene, men sidst jeg flyttede glemte jeg den :-(

  SvarSlet
 2. Ja, og så ser han så dejligt blød ud. Da den havde varmet sig lidt i havestuen, blev han sat ud på rosmarinen på terrassen - der var også godt!

  SvarSlet
 3. Elsker bare brumbasser - har for vane at styrte rundt og redde dem, når de forvilder sig ind i stuen og banker ind i vinduerne for at slippe ud. Sikke smukke anemoner - de pynter i enhver have ;o)
  Kh Karen

  SvarSlet
 4. Inspireret af de dejlige anemonebilleder gik jeg ned og nærstuderede min enlige plante under bøgetræet. Og så var der tre små selvsåede planter, der nu er sat i potter så de - forhåbentlig - vil trives, så de kan anbringes på passende steder.
  God dejlig søndag morgen fra Kirsten

  SvarSlet
 5. Ja Karen, de er hyggelige. Jeg kan godt lide, at tænke på, at de egentlig ikke kan flyve,sådan rent teknisk set, de ved det bare ikke!! - nyttig hverdagsviden;-)

  SvarSlet
 6. Dejligt Kirsten. Om tyve år, har du et dejligt blåt anemonetæppe!

  SvarSlet
 7. Blå anemoner og brumbasser er simpelthen noget af det allersmukkeste vi har i den danske natur. Iøvrigt er sidstnævnte ikke en han, men en stor og flot dronning ;)

  SvarSlet